autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort uscat

Autor: elena balica (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: elena balica (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 ianuarie 2007

Ingrediente
Blat - 6 oua, 350g zahar, 1 1/2 pahar ulei, 450 g faina, sare arome, stafide tinute in coniac, nuci prajite putin, , Crema - 2 1/2 cani de lapte, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, 2 cani zahar, 1/2 pachet unt,

Dificultate: Medie Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Blat - se coc trei foi in tava tapetata cu hartie.
Crema - laptele+zahar + bicarbomat se pun la foc mic, se amesteca permanent pana iese o crema groasa maronie - caramel, dupa ce se raceste putin, se adauga untul si vanilie.
Se ung foile si se suprapun, se imbraca in crema.
Se taie a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort uscat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Vis de ciocolata

Tort Vis de ciocolata

1.Bati albusurile spuma. Incorporezi galbenusurile frecate cu zaharul,apoi faina si cacaua.Torni

2 voturi    3 comentarii
5h 1 min
Torturi
Tort Regal

Tort Regal

Blatul: Se preincalzeste cuptorul. Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de

2 voturi    2 comentarii
2h 20 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

  • Blat - 6 oua
  • 350g zahar
  • 1 1/2 pahar ulei
  • 450 g faina
  • sare arome
  • stafide tinute in coniac
  • nuci prajite putin
  • Crema - 2 1/2 cani de lapte
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 cani zahar
  • 1/2 pachet unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de ciocolata si capsuni