Tort uscat

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat - 6 oua
  • 350g zahar
  • 1 1/2 pahar ulei
  • 450 g faina
  • sare arome
  • stafide tinute in coniac
  • nuci prajite putin
  • Crema - 2 1/2 cani de lapte
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 cani zahar
  • 1/2 pachet unt

Mod de preparare

Blat - se coc trei foi in tava tapetata cu hartie.

Crema - laptele+zahar + bicarbomat se pun la foc mic, se amesteca permanent pana iese o crema groasa maronie - caramel, dupa ce se raceste putin, se adauga untul si vanilie.

Se ung foile si se suprapun, se imbraca in crema.

Se taie a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc