autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Torturi

Tort Valentine

Autor: Szemcsy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Szemcsy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Ingrediente
100 g pişcoturi, 1 plic budincă de vanilie, 150 g frişcă la tub, 400 ml lapte, 3 linguri zahăr, 200 g căpşune, 1 plic gelatin roşu

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Tai fructele pe jumătate. Tapetezi forma de tort cu pişcoturi uşor înmuiate în lapte. Amesteci praful de budincă cu zahărul şi 200 ml lapte şi fierbe la foc mic. Apoi prepara gelatina pentru decor. Pui budinca peste pişcoturi, aranjezi fructele peste, toarnă gelatina şi pune la frigider pentru 30 de minute.
După răcire orneză cu frişca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Valentine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Valentine's day

Tort Valentine's day

blat:albusurile se mixeaza bine cu zaharul, se adauga galbenusurile, se inblobeaza uleiul, apoi faina

24 voturi    10 comentarii
2h
Torturi
Tort Valentine

Tort Valentine

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava in forma de inima. Pentru

19 voturi    13 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 g pişcoturi
  • 1 plic budincă de vanilie
  • 150 g frişcă la tub
  • 400 ml lapte
  • 3 linguri zahăr
  • 200 g căpşune
  • 1 plic gelatin roşu

Raporteaza reteta

Retete
de Szemcsy
Lebede pe lac

Lebede pe lac

Fierbe apa cu uleiul pănă dă într-un clocot, apoi pune făina şi un praf de sare, ia vasul de

10 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Clatite din cartofi

Clatite din cartofi

Curăţă cartofii şi dă-i pe răzătoarea kică. Amestecă-i cu oul bătut, făină, apă minerală,

4 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Sarlota de portocale fara coacere