Tort Valentine

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Tort Valentine

Ingrediente

  • 100 g pişcoturi
  • 1 plic budincă de vanilie
  • 150 g frişcă la tub
  • 400 ml lapte
  • 3 linguri zahăr
  • 200 g căpşune
  • 1 plic gelatin roşu

Mod de preparare

Tai fructele pe jumătate. Tapetezi forma de tort cu pişcoturi uşor înmuiate în lapte. Amesteci praful de budincă cu zahărul şi 200 ml lapte şi fierbe la foc mic. Apoi prepara gelatina pentru decor. Pui budinca peste pişcoturi, aranjezi fructele peste, toarnă gelatina şi pune la frigider pentru 30 de minute.

După răcire orneză cu frişca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor