Pe un platou, se aseaza primul blat al tortului. Cu ajutorul unei linguri, se stropeste blatul cu siropul de fructe (de la ananas - nu prea mult, deoarece apoi se va inmuia prea tare blatul si nu vom mai putea face ceea ce ne dorim). Dupa ce am insiropat blatul, se intinde un strat de ciocolata (care in prealabil a fost lasata cca. 2 ore la muiat) si se aseaza feliile de ananas taiate marunt.
Asezam al-II-lea blat peste primul si efectuam aceeasi operatiune.
Dupa ce adaugam ultimul blat, cel de deasupra, nu il mai insiropam, deoarece nu il vom mai putea decora asa cum dorim. Cu ajutorul cutitului, intindem ciocolata pe toata suprafata acestui ultim blat, ii ornam marginile cu ajutorul tubului de frisca si in centrul tortului, adaugam bomboanele decorative sau fructele asezate corespunzator.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii