Pe un platou, se aseaza primul blat al tortului. Cu ajutorul unei linguri, se stropeste blatul cu siropul de fructe (de la ananas - nu prea mult, deoarece apoi se va inmuia prea tare blatul si nu vom mai putea face ceea ce ne dorim). Dupa ce am insiropat blatul, se intinde un strat de ciocolata (care in prealabil a fost lasata cca. 2 ore la muiat) si se aseaza feliile de ananas taiate marunt.
Asezam al-II-lea blat peste primul si efectuam aceeasi operatiune.
Dupa ce adaugam ultimul blat, cel de deasupra, nu il mai insiropam, deoarece nu il vom mai putea decora asa cum dorim. Cu ajutorul cutitului, intindem ciocolata pe toata suprafata acestui ultim blat, ii ornam marginile cu ajutorul tubului de frisca si in centrul tortului, adaugam bomboanele decorative sau fructele asezate corespunzator.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii