Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se bat spuma albusele cu putina sare se adauga treptat zaharul pana ce spuma este tare,adaug galbenusele si continui sa bat se adauga si uleiul si bate-m in continuare.Micsorez faza mixerului si adaug treptat faina,cacao si nes cafe.
In tava tapetata cu pergament torn compozitia si dau la copt ptr 25-30minute pina este coapta.
Intr-e timp in oala mixerului punem budinca de vanilie cu paharul de lapte si incepem sa amestecam si adaugam si smantana de frisca batem totul bine pana iese o crema spumoasa dar tare.
Cand blatul s-a racit taiem in doua si pe prima foaie punem aproape toata crema de vanilie si ungem bine tot blatul si laterala cu crema.Restul de crema lasam putin in frigider ptr ornat.
Pregatim crema de ciocolata asa cum am pregatit crema de vanilie punem al doilea blat peste crema de vanilie si ungem cu crema de ciocolata tot blatul si laterala.
Ornam torta cu moturi din crema de vanilie,si presaram viermisori de ciocolata peste tot.
Se lasa la frigider cateva ore dupa care se poate servi.
O torta usoara si foarte gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii