autor:

Fara foto

» » Torturi

Torta cu nuci

Autor: laranutarina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laranutarina (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 martie 2013

Ingrediente
250 gr de făină de nuci, 4 ouă, 180 gr de zahăr, o linguriţă de praf de copt, 3 linguri de făină, 100 gr de ciocolata neagra, 50 gr ciocolata alba

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Într-un vas amestecăm gălbenuşurile de ou cu zahăr, apoi adăugăm făina, praful de copt şi nucile. Le incorporăm bine să nu fie boţuri sau să rămână pe pereţii vasului făina.

In celălalt vas punem albuşurile de ou şi le batem, până când devin tari.

Amestecăm albuşurile cu pasta care am facut-o prima şi fuguţa o dăm în cuptor la temperatura de 180 de grade. Torta se coace o oră, o oră jumate, până când este gata.

Ungem tortul cu ganas din ciocolata neagra si presuram cu ciocolata alba.

Pentru mai multe informatii vizitati saitul: http://laranutarina.wordpress.com/2013/01/30/torta-cu-nuci/
Daca ti-a placut reteta noastra "Torta cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Barbie

Tort Barbie

Prepararea cremei Se topeste ciocolata in frisca lichida la microunde cca3 min ,si se lasa sa se

45 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort diplomat

Tort diplomat

Pentru blat am separat oualele.Albusurile le-am batut cu un praf de sare pana s-au facut ca o bezea

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250 gr de făină de nuci
  • 4 ouă
  • 180 gr de zahăr
  • o linguriţă de praf de copt
  • 3 linguri de făină
  • 100 gr de ciocolata neagra
  • 50 gr ciocolata alba

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Foret -Noire