Într-un vas amestecăm gălbenuşurile de ou cu zahăr, apoi adăugăm făina, praful de copt şi nucile. Le incorporăm bine să nu fie boţuri sau să rămână pe pereţii vasului făina.
In celălalt vas punem albuşurile de ou şi le batem, până când devin tari.
Amestecăm albuşurile cu pasta care am facut-o prima şi fuguţa o dăm în cuptor la temperatura de 180 de grade. Torta se coace o oră, o oră jumate, până când este gata.
Ungem tortul cu ganas din ciocolata neagra si presuram cu ciocolata alba.
Pentru mai multe informatii vizitati saitul: http://laranutarina.wordpress.com/2013/01/30/torta-cu-nuci/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii