- Se curata sfecla de coaja si se da prin razatoare.
- Stafidele se amesteca bine cu o lingurita de ulei sau unt si se pudreaza cu o lingura de faina,se amesteca usor, acest proces nu le va permite sa coboare la fundul tavei atunci cind torta va fi pusa in rola sa se coaca.
- Se bat oule cu zaharl,zaharul vanilat (cca 5 minute).
- Se adauga untul topit si uleiul, se amesteca in continuu.
- Se adauga laptele, se amesteca bine.
- Se adauga nuca de cocos rasa si deasemenea se amesteca.
- Se adauga faina cite putin si se amesteca in continuu foarte usurel si bine, dupa ce am pus toata faina adaugam stafidele si sfecla data prin razatoare, amestecam usurel pina se combina toate si turnam mixtura in tava unsa cu unt si tapetata cu faina,
Coacem torta la in rola incalzita bine la 180 grade celsius timp de 40-50 min. Depinde de rola si de tava in care se coace torta.
Dupa ce se raceste se presoara cu pudra de zahar.
Pofta buna, sper sa va placa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii