autor:

andreea robu

» » Torturi

Torta Pavarotti

Autor: andreea robu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea robu (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011

Ingrediente
200 gr de unt, , 250 gr de biscuiti,, 250 gr de ricotta,, 250 gr de mascarpone,, 3 oua,, 200gr zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se sfarama biscuiti,se topeste unul si se amesteca impreuna. Separi galbenusul de albus si il bati impreuna cu zaharul pana sa topit, ricotta, mascarpone si galbenusurile le amesteci bine si adaugi si albusurile batute cu zaharul. Intr-o tava rotunda cu harti a de cuptor pui biscuiti,intinzi si presezi bine biscuiti,crema facuta din ricotta,mascarpone oua si zahar amestecate bine impreuna le adaugi peste biscuiti si le bagi la cuptorul cald la circa 160 grade pentru 35 de minute. Sper sa va placa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Torta Pavarotti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema de ciocolata

Tort cu crema de ciocolata

Pentru blat se bat ouale intregi (lasate la temperatura camerei in prealabil vreo 1-2 ore) la mixer

5 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi
Tort cu crema de cacao si cafea

Tort cu crema de cacao si cafea

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana devin pufoase. Se adauga treptat zaharul si se mixeaza

75 voturi    18 comentarii
4h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 gr de unt
  • 250 gr de biscuiti,
  • 250 gr de ricotta,
  • 250 gr de mascarpone,
  • 3 oua,
  • 200gr zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort racoritor cu mascarpone si fructe de padure