Spanacul se alege,se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand e fiert se scurge si se lasa sa se raceasca.
Foaia de placinta se intinde intr o tava tapetata cu hartie pentru cuptor sau daca nu aveti unsa cu ulei si tapatata cu faina.
Cand sa racit spanacul se taie in bucati grosolane si se amesteca cu urda sau branza de vaci,cu oul batut,putina sare si piper.Se omogenizeaza bine dupa care se toarna compozitia peste foaia de placinta care o fost intepata in prealabil in cateva locuri cu furculita.
Se da la cuptor 45 minute.Este foarte buna si rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii