autor:

mac myra

» » Paste si pizza

Torta rustica

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Ingrediente
1kg spanac, 300 gr urda sau branza de vaca, 1 ou, 1 foaie de placinta, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Spanacul se alege,se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand e fiert se scurge si se lasa sa se raceasca.
Foaia de placinta se intinde intr o tava tapetata cu hartie pentru cuptor sau daca nu aveti unsa cu ulei si tapatata cu faina.
Cand sa racit spanacul se taie in bucati grosolane si se amesteca cu urda sau branza de vaci,cu oul batut,putina sare si piper.Se omogenizeaza bine dupa care se toarna compozitia peste foaia de placinta care o fost intepata in prealabil in cateva locuri cu furculita.
Se da la cuptor 45 minute.Este foarte buna si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Torta rustica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Taitei de casa

Taitei de casa

Asa ca pe masa de lucru rasturnati faina, adaugati ouale intregi, praful de sare si dai si lupta

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Spaghete cu sos de peste

Spaghete cu sos de peste

Spagehtele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj.:) Sosul l-am preparat astfel: - se

5 voturi    3 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Ana_Antohe

    Ana_Antohe (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2013

    imi place torta rustica

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2013

    super!!!!

  • Lili

    Lili (Chef de cuisine) , 28 martie 2011

    Ca tot e vremea spanacului, ca tot am foaie de placinta la congelator....am sa o incerc, multumesc.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      O reteta f. buna!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      Foarte sanatos si cred ca foarte bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

      mmm ce bine arata

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Cred ca este foarte buna.Felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Cred ca a iesit f. buna.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      cred ca-i buna

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Delicioasa

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Hmm,ce bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 300 gr urda sau branza de vaca
  • 1 ou
  • 1 foaie de placinta
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Ana_Antohe (Chef de cuisine)

imi place torta rustica

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tagliatelle cu pui si ciuperci