autor:

mac myra

» » Paste si pizza

Torta rustica

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Ingrediente
1kg spanac, 300 gr urda sau branza de vaca, 1 ou, 1 foaie de placinta, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Spanacul se alege,se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand e fiert se scurge si se lasa sa se raceasca.
Foaia de placinta se intinde intr o tava tapetata cu hartie pentru cuptor sau daca nu aveti unsa cu ulei si tapatata cu faina.
Cand sa racit spanacul se taie in bucati grosolane si se amesteca cu urda sau branza de vaci,cu oul batut,putina sare si piper.Se omogenizeaza bine dupa care se toarna compozitia peste foaia de placinta care o fost intepata in prealabil in cateva locuri cu furculita.
Se da la cuptor 45 minute.Este foarte buna si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Torta rustica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu iaurt

Pizza cu iaurt

Se framanta aluatul si se lasa la rece 2 ore. se intinde in tava aluatul, se unge cu sos de rosii,se

10 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
MACAROANE CU BRANZA LA CUPTOR

MACAROANE CU BRANZA LA CUPTOR

Macaroanele se fierb in apa cu putin ulei .Cand sunt fierte,strecurate se amesteca cu untul fierbinte

107 voturi    35 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Ana_Antohe

    Ana_Antohe (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2013

    imi place torta rustica

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2013

    super!!!!

  • Lili

    Lili (Chef de cuisine) , 28 martie 2011

    Ca tot e vremea spanacului, ca tot am foaie de placinta la congelator....am sa o incerc, multumesc.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      O reteta f. buna!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      Foarte sanatos si cred ca foarte bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

      mmm ce bine arata

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Cred ca este foarte buna.Felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Cred ca a iesit f. buna.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      cred ca-i buna

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Delicioasa

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Hmm,ce bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 300 gr urda sau branza de vaca
  • 1 ou
  • 1 foaie de placinta
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

1 vot    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Ana_Antohe (Chef de cuisine)

imi place torta rustica

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lasagna