Ingrediente
1kg spanac, 300 gr urda sau branza de vaca, 1 ou, 1 foaie de placinta, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
5 voturi
Mod de preparare
Foaia de placinta se intinde intr o tava tapetata cu hartie pentru cuptor sau daca nu aveti unsa cu ulei si tapatata cu faina.
Cand sa racit spanacul se taie in bucati grosolane si se amesteca cu urda sau branza de vaci,cu oul batut,putina sare si piper.Se omogenizeaza bine dupa care se toarna compozitia peste foaia de placinta care o fost intepata in prealabil in cateva locuri cu furculita.
Se da la cuptor 45 minute.Este foarte buna si rece.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010
O reteta f. buna!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010
Foarte sanatos si cred ca foarte bun.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010
mmm ce bine arata
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010
Cred ca este foarte buna.Felicitari.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010
Cred ca a iesit f. buna.
joly-gina (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010
cred ca-i buna
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010
Delicioasa
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010
Hmm,ce bunatate...