autor:

Fara foto

» » Torturi

Torta Vara din fructe

Autor: liuda (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liuda (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iulie 2009

Ingrediente
1 ciocolata mare, 200g seminte de floarea soarelui prajite, 200g cereale, 1 pachet jeleu si fructe.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Topesti ciocolata adaugi semintele de floarea soarelui si cerealele obtii o compozitie groasa care o intingi pe un platou rotond invelit cu folie. Deasupra asezi fructele, in timp ce asezi fructele prepari pachetul de jeleu cind este gata torni jeleul peste fructe si dai la frigider pina se intareste jeleul. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Torta Vara din fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort pentru Andreea

Tort pentru Andreea

Mod de preparare blat: Amestecam migdalele cu 70 g zahar pudra si cacao. Separat batem albusurile

1 vot    0 comentarii
8h
Torturi
TORT CU CAPSUNI

TORT CU CAPSUNI

Blat: Intr-un bol se freaca bine cele 3 galbenusuri cu 3 linguri zahar,praful de sare si vanilia,pana

6 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ciocolata mare
  • 200g seminte de floarea soarelui prajite
  • 200g cereale
  • 1 pachet jeleu si fructe.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Placinta de ciocolata cu visine