Ingrediente
1 ceapa tocata marunt, 1 catel de usturoi, 1 lingura ulei de masline, 1/2 ardei, 1 dovlecel, 3 rosii, 240g carne tocata de vita, 4 linguri de fasole fiarta, 8 linguri de sos salsa, 4 foi tortillas, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
1 vot
Mod de preparare
2. Taie ardeiul si dovlecelul in felii subtiri si prajeste-le impreuna cu ceapa si usturoiul timp de cinci minute.
3. Spala si toaca rosiile apoi adauga-le peste ardei si dovlecel.
4. Adauga in aceeasi tigaie carnea tocata, fasolea si sosul. Asezoneaza si lasa pe foc timp de 15 minute.
5. Incalzeste cuptorul la 200 grade C.
6. Pune compozitia in foile tortillas, ruleaza-le si lasa-le in cuptor timp de 10 minute.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009
Foarte buna reteta!