1. Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste ceapa si usuturoiul pana se inmoaie.
2. Taie ardeiul si dovlecelul in felii subtiri si prajeste-le impreuna cu ceapa si usturoiul timp de cinci minute.
3. Spala si toaca rosiile apoi adauga-le peste ardei si dovlecel.
4. Adauga in aceeasi tigaie carnea tocata, fasolea si sosul. Asezoneaza si lasa pe foc timp de 15 minute.
5. Incalzeste cuptorul la 200 grade C.
6. Pune compozitia in foile tortillas, ruleaza-le si lasa-le in cuptor timp de 10 minute.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii