Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Intre timp, se zdrobeste usturoiul, se caleste putin in uleiul incins, (se adauga sunca - pentru cei care doresc), apoi se adauga rosiile. Se apasa cu lingura de lemn pana se zdrobesc.
Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa scada pana devine o pasta. La final se adauga smantana, patrunjelul tocat, iar apoi tortellini (fierti). Se servesc calde cu parmezan ras deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii