Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o craticioara se pun 2 linguri ulei de masline,se adauga usturoiul zdrobit si se lasa 3-4 secunde sa-si lase aroma,apoi se adauga sosul de rosii si condimentele.Se lasa sa dea 2-3 clocote,apoi se adauga 2 linguri smantana si frisca lichida.Se amesteca pana se omogenizeaza,apoi se toarna sosul peste paste.Separat intr-o tigaie se prajeste putin pastrama de vita taiata marunt,apoi se adauga peste paste.Se servesc fierbinti cu mozzarella rasa pe deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii