Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc intr-un wok sau o tigaie mai mare si apoi se adauga dovlecelul curatat si taiat cubulete mici. Dupa ce am calit bine se adauga si morcovul dat prin razatoarea mare. Se adauga si maslinele (eu am pus si felii si intregi sa arate bine). La sfarsit se adauga bulionul dizolvat in putina apa fiarta atat cat sa acopere dovlecelul. Se adauga patrunjel tocat, frunza de telina, busuioc si cimbru cate putin din fiecare pentru gust. Se fierb legumele sa fie "al dente" sau cine prefera de tot. Se pune la fiert 1 l de apa cu sare si se pun pastele in apa in momentul fierberii. Se lasa vreo 15 minute dupa care se scurg si se pun peste sosul fiert. Se mai calesc pastele cu sosul si se adauga branza dupa gust. Atentie la sare, caci maslinele si branza sunt destul de sarate.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Constantinescu Gabriela • 07 Iulie 2022, 21:47 Tocmai am facut aceasta reteta si-a iesit excelent, multumesc frumos pentru idee si explicatii!