Incingeti intr-o cratita 1 lingura cu ulei de masline si prajiti usturoiul tocat, pana ce incepe sa se rumeneasca. Adaugati spanacul si dupa ce s-a calit si el, scoateti-le din cratita si lasati-le sa se raceasca.
Incingeti in cratita si a doua lingura de ulei si caliti ceapa taiata marunt, dupa care adaugati smantana si cubul de supa concentrata si amestecati.
Tocati spanacul calit si incorporati-l in sos, sarati si piperati.
Fierbeti pastele in apa cu sare, lasati-le sa se scurga si amestecati-le cu sosul de spanac. Serviti-le intr-un castron mare, presarate cu parmezan (cascaval) ras
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii