Incingeti intr-o cratita 1 lingura cu ulei de masline si prajiti usturoiul tocat, pana ce incepe sa se rumeneasca. Adaugati spanacul si dupa ce s-a calit si el, scoateti-le din cratita si lasati-le sa se raceasca.
Incingeti in cratita si a doua lingura de ulei si caliti ceapa taiata marunt, dupa care adaugati smantana si cubul de supa concentrata si amestecati.
Tocati spanacul calit si incorporati-l in sos, sarati si piperati.
Fierbeti pastele in apa cu sare, lasati-le sa se scurga si amestecati-le cu sosul de spanac. Serviti-le intr-un castron mare, presarate cu parmezan (cascaval) ras
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii