autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Tortellini cu smantana si spanac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 linguri ulei de masline, , 1 catel de usturoi, , 350 g spanac proaspat, , 1 ceapa rosie, , 25 cl smantana subtire (sau frisca lichida), , 1/2 cub de supa concentrata de pasare, , 50 g parmezan sau cascaval, , 350 g tortellini (taietei lati), , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Incingeti intr-o cratita 1 lingura cu ulei de masline si prajiti usturoiul tocat, pana ce incepe sa se rumeneasca. Adaugati spanacul si dupa ce s-a calit si el, scoateti-le din cratita si lasati-le sa se raceasca.
Incingeti in cratita si a doua lingura de ulei si caliti ceapa taiata marunt, dupa care adaugati smantana si cubul de supa concentrata si amestecati.
Tocati spanacul calit si incorporati-l in sos, sarati si piperati.
Fierbeti pastele in apa cu sare, lasati-le sa se scurga si amestecati-le cu sosul de spanac. Serviti-le intr-un castron mare, presarate cu parmezan (cascaval) ras
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu smantana si spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Calzone

Pizza Calzone

Prima data se prepara aluatul: se cerne faina, se adauga sarea, se face o adancitura in mijloc si

7 voturi    3 comentarii
2h
Paste si pizza
Placinta cu cartofi

Placinta cu cartofi

Dupa ce am curatat cartofii de coaja, ii spalam bine si i-am dat pe razatoarea mare. Ii acoperim

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    O bunatate !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Foarte gustoase paste

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 350 g spanac proaspat
  • 1 ceapa rosie
  • 25 cl smantana subtire (sau frisca lichida)
  • 1/2 cub de supa concentrata de pasare
  • 50 g parmezan sau cascaval
  • 350 g tortellini (taietei lati)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusilli cu rosii si busuioc