Intr-o oala fierbi apa cu putina sare si putin ulei cand apa a fiert adaugi tortelini si lasi sa fiarba 10 minute,dupa care rastorni apa in care au fiert si intr-o oala incingi putin ulei de masline si adaugi sunca presata tocata bucati prajesti putin cat sa capete culoare adaugi smantana lichida condimentezi cu sare, piper si putin cimbru cand da in primul clocot sosul adaugi tortelini mai fierbi cam 5 minute pana se ingroase putin sosul. Pui in farfurie si presari deasupra formagio sau cascaval ras. Se servesc asa fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii