autor:

mariana scarlat

» » Paste si pizza

Tortellini cu sunca

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
Pentru 4 porţii, un pachet de 250g paste tortellini umplute cu carne, 2 linguri ulei de măsline(sau orice alt ulei aveţi), 200g şuncă tăiată cubuleţe, 200g suc de roşii făcut mai gros(în casă), 150g smântână, parmezan(o brânză mai uscată dată pe răzătoare), sare, piper negru, sos de ardei iute

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, după insrucţiunile de pe plic şi se strecoară. Între timp se căleşte şunca în uleiul de măsline, se adaugă sucul de roşii, sarea, piperul după gust şi puţin sos de chilli, cui îi place mai aromat poate pune şi ceva busuioc, dar eu zic că ce e prea mult, strică. Se lasă să fiarbă până când devine sos. Apoi se adaugă smântâna. Pastele bine scurse, se pun într-un castron destul de mare, se toarnă peste ele sosul, se amestecă uşor, iar deasupra lor se presară parmezan, mai mult sau mai puţin, după cum îi place fiecăruia. Se servesc imediat.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza
Paste cu fructe de mare

Paste cu fructe de mare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala fructele de mare si se lasa la

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Multumesc fetelor pentru comentariile voastre! Şi voi aveţi reţete minunate din care mă inspir si eu.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Super si asta!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    Gustoase.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Foarte bun,imi place mult.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Tare bun trebuie sa fie...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      O bunatate !Felicitari,Mari !Chiar si fara poze e pe inteles. Votat,salvat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 porţii
  • un pachet de 250g paste tortellini umplute cu carne
  • 2 linguri ulei de măsline(sau orice alt ulei aveţi)
  • 200g şuncă tăiată cubuleţe
  • 200g suc de roşii făcut mai gros(în casă)
  • 150g smântână
  • parmezan(o brânză mai uscată dată pe răzătoare)
  • sare
  • piper negru
  • sos de ardei iute

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Multumesc fetelor pentru comentariile voastre! Şi voi aveţi reţete minunate din care mă inspir si eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
panini