Punem la fiert tortellini in multa apa sarata.In timp ce pastele se fierb preparam un sos beciamel. Intr-o cratita se pun la topit 50 gr unt la foc mic,adaugam nucsoara si o tragem de pe foc; adaugam faina si invartim repede, se adauga si laptele si cu ajutorul unui tel se amesteca bine. Punem inapoi la foc mediu, saram si piperam dupa gust si invartim pana sosul se ingroasa.Strecuram tortellini in scurgator. Punem jumatate din cantitatea de tortellini intr-o forma de cuptor unsa cu unt , adaugam deasupra jumatate din cantitatea de rosii, un strop de oregano, 50 gr parmezan; punem si restul de tortellini , rosii, parmezan, si turnam peste in mod uniform sosul besciamel.Punem forma in cuptor la 240 de grade si il lasam pana se formeaza o crusta deasupra.
Este recomandat a se consuma calzi sau si mai bine reci a doua zi.
Pofta maaaaaaaaaaaarrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii