Tortellini în pesto de spanac și parmezan

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Tortellini în pesto de spanac și parmezan

Ingrediente

  • - 125 gr tortellini cu umplutură de brânză sau ciuperci- eu am folosit Tortellini con Funghi Porcini
  • - 1 cățel usturoi
  • - 2-3 linguri parmezan ras
  • - ulei de măsline
  • - un pumn de spanac

Mod de preparare

Punem pastele la fiert în apă cu sare.

Între timp vom pregăti baza de salata de spanac: 5-6 frunze de spanac le ungem cu puțin ulei de măsline și sare. Le putem stropi și cu puțină zeamă de lămâie. Aceasta salată va reprezenta baza pe care vom așeza pastele.

Pregătim Pesto-ul: o mână de frunze de spanac le punem în blender cu usturoiul, parmezanul și 2-3 linguri de ulei de măsline. Se obține o pastă omogenă.

Scoatem pastele și se scurgem bine. Adăugăm Pesto-ul și le asamblăm apoi peste blatul de salata de spanac. Presărăm puțin parmezan și gata!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor