Tortellini se adauga in apa fiarta sarata si se fierb cand ajung la jumatate din timpul de fierbere obisnuit.
Carnatul ,cascavalul se taie in cubulete, iar usturoiul se toaca marunt.
Intr-un castron se amesteca branza rasa sau sfaramata cu furculita, cascavalul taiat cubulete,smantana,laptele,bucatile de carnat, usturoiul tocat si se condimenteaza dupa gust. Tortellini se scurg si se aseaza intr-un vas termorezistent uns in prealabil cu putin unt. Se toarna sosul deasupra, se amesteca, dupa care se adauga deasupra oul batut subtiat cu 5 linguri de lapte, se presara cascavalul ras sau taiat cubulete si se introduce vasul in cuptorul incins in prealabil pentru gratinare.
Nu se va tine mult la cuptor pentru a evita rumenirea, coacerea excesiva.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii