Nu am mai scris cantitatea pentru ultimul ingredient deoarece la mine au fost mult mai multe decat erau necesare (le pregatisem pentru altceva).Am fiert pastele in apa cu sare pentru fix 12 minute cum scria pe ambalaj.Marturisesc faptul ca este prima data cand respect timpul scris pe ambalaj pentru ca mie imi plac mai fierte.Le tin aproape mereu cu 1-2 minute mai mult.Cand pastele s-au fiert le-am scurs dar am mai pastrat putina apa.Peste paste am adaugat fructele de mare, sosul de rosii si busuioc si am mai tinut pentru inca 3 minute.Ar fi fost excelent busuioc proaspat dar nu am gasit pe nicaieri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii