Se curata ceapa si cartofii.
Cartofii se vor taia in cubulete (cam de 1 - 2cm), iar ceapa se taie marut.
Se fierb cartofi in apa cu sare in jur de 5 minute,se strecoara, dupa care se pun la prajit in ulei de masline,
Separat se rumeneste ceapa (pana devine aurie).
Se bat ouale cu sare, piper si un varf de cutit de praf de copt. Se adauga peste ouale bine batute cartofii si ceapa. Se lasa cam 30 de minute deoparte, dupa care se pune in tigaie si se lasa pana marginile se vad bine inchegate. Se pune la prajit pe cealalta parte (se intoarce pe o farfurie).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii