Incalziti cuptorul la 190grade. Ungeti cu ulei si puneti folie intr-o tava (18x25cm). Puneti putin ulei masline, usturoi, ceapa si ardeii intr-o tigaie si la foc mediu pt 10 minute lasati pana ceapa s-a inmuiat. Puneti la racit apoi adaugati cartofii. Bateti ouale, sour cream, branza si chive. Puneti legumele reci si asezonati. Turnati mixtura in tava si coaceti 30-40 minute. Intoarceti cu fundul in sus si luati folia. Taiati in cubulete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii