Intr-un bol, se goleste punga de cipsuri,se amesteca cu ouale batute,piperul, se pune un pic de ulei intr-o tigaie,se lasa sa se incinga si te toarna toate la un loc. ATENTIE: se lasa focul mic,sa nu se arda. Se tot intoarce de pe o parte pe alta folosind un capac. Se poate servi pe langa o salata verde. (/se pot pune si cateva bucatele de sunca/).-.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii