-cartofii se prajesc in ulei, pe rand si se scot pe un
servetel pt a se absoarbe uleiul
-se caleste si ceapa pana devine aurie si se scoate pe
un servetel
-am amestecat ouale batute, cu cartofii si ceapa, am
condimentat si am pus omleta (tortilla) in tigaie pe
foc mic
-se lasa la copt ca la omleta si se intoarce si pe
partea cealalta. Eu pun o alta tigaie capac si o
rastorn, mi se pare mai usor, asa ramane omleta
intreaga.
Am servit-o cu morcov ras deasupra.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii