Se curata cartofii,se spala si se taie in felii mai subtiri.Ceapa se curata si se taie solzisori.Se pune tigaia cu ulei la incins si se caleste ceapa pana se imoaie.Se adauga cartofii si se prajesc la foc mic pana se imaie bine(incep sa prinda culoare aurie).Se scot cartofii si ceapa intr-o sita ca sa se scurga bine uleiul.(in tigaie mai pastram o lingura)Intr-un bol se bat bine ouale,se adauga ceapa si cartofii scursi de ulei si se amesteca bine cu o furculita.Se condimenteaza cu sare si piper.Tot amestecul se adauga in tigaia incinsa si se lasa la foc mic sa se faca pe o parte;5 min,dupa care se intoarce pe cealalta parte cu ajutorul unui capac sau a unei farfurii pe masura tigaii.Se serveste calda cu salata sau pur si simplu.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii