Se curata cartofii,se spala si se taie in felii mai subtiri.Ceapa se curata si se taie solzisori.Se pune tigaia cu ulei la incins si se caleste ceapa pana se imoaie.Se adauga cartofii si se prajesc la foc mic pana se imaie bine(incep sa prinda culoare aurie).Se scot cartofii si ceapa intr-o sita ca sa se scurga bine uleiul.(in tigaie mai pastram o lingura)Intr-un bol se bat bine ouale,se adauga ceapa si cartofii scursi de ulei si se amesteca bine cu o furculita.Se condimenteaza cu sare si piper.Tot amestecul se adauga in tigaia incinsa si se lasa la foc mic sa se faca pe o parte;5 min,dupa care se intoarce pe cealalta parte cu ajutorul unui capac sau a unei farfurii pe masura tigaii.Se serveste calda cu salata sau pur si simplu.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii