1. Se incalzeste uleiul intr-o cratita mica de teflon. Cand uleiul este incins, se adauga dovlecelul, ceapa si usturoiul. Se prajeste pentru 5 minute, apoi se adauga cartofii si se prajeste pana cand se rumenesc.
2. Intr-un bol, se bat ouale si se adauga un praf de sare si de piper. Apoi, se rastoarna ouale peste amestecul din cratita.
3. Se lasa la prajit la foc mediu cateva minute suplimentare pana cand se rumeneste la baza. Apoi, se intoarce omleta sau se asaza cratita sub un gril pana cand se rumeneste si partea superioara.
4. Se lasa putin la racit, se taie in triunghiuri si se serveste cu pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii