autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tortitas

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 22 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 22 octombrie 2007

Ingrediente
4 pahare de lapte, 3 pahare de faina de grau, 2 oua, Unt, Sare si zahar (dupa gust).,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se obtine o masa putin mai groasa decat cea de clatite si se adauga putin ulei de masline.
Se incinge tigaia, se adauga un varf de lingurita de unt si se pun la prajit individual.
Se pot servi cu branza sau dulceata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortitas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu branza si struguri

Briose cu branza si struguri

Briosele in diferite culori si arome sunt preferatele familiei mele, asa ca de aceasta data am pregatit

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Jeleu de portocale

Jeleu de portocale

Se taie portocalele pe jumătate, se stoarce sucul și se strecoară într-un pahar gradat.

4 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 4 pahare de lapte
  • 3 pahare de faina de grau
  • 2 oua
  • Unt
  • Sare si zahar (dupa gust).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Clatite Gundel