Ingrediente
Crema, 1 plic sarlota cu gust de vanilie, 300 ml lapte, Blat, Piscoturi, cafea fiarta, Decor, frisca, capsumi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
14 voturi
Mod de preparare
Am inmuiat piscoturile in cafea, le-am asezat intr-o tavita, am adaugat crema in care am pus cateva capsuni intregi si am acoperit cu piscoturi trecute prin cafea. Am pus tava la frigider pt 1h, dupa care l-am rasturnat pe un platou si am decorat cu frisca si capsuni.
Pofta buna!
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2011
Parca e un balet de frişcă!
Sidy (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2011
Waw da bun trebuie sa fie..... Excelent !
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2011
Aromat si decorativ!*****
mirey (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011
Felicitari! Un tortulet foarte bun si racoritor.
KatrinC (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011
Vai ce tortulet dragut si proaspat si cred ca si foarte gustos :) *****
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011
Delicios !!! finutã prezentare:)
raluka (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011
Deliciosssssss!!!!!!!!!!!*****
sorina gabriela (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011
wauuu !!!! ce minunatie !!!! am sa fac cu siguranta aceasata bijuterie de tortulet ...reteta salvata ,felicitari si *****
sapunaru laura (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011
ARATA SUPERRRR !!! TORTUL CU CAPSUNI ESTE PRINTRE PREFERATELE MELE ! FELICITARI !
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2011
ioi...ce pofta mi-ai facut..:)) din partea mea ai ***** Felicitari!