autor:

Lia Maria

» » Torturi

Tortulet inimioara

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 februarie 2012

Ingrediente
½ pachet foetaj Bella, 1 plic crema instant de vanilie, 250ml lapte, 2 lingurite zahar praf, 1 plic zahar vanilat, 4 lingurite dulceata de capsuni, Jeleuri

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Intindem foaia de aluat pe planseta infainata si decupam cu ajutorul unei forme, 4 inimiare. Punem bucatile de aluat in tava tapetata cu hartie, peste ele punem alta hartie de copt si o tava deasupra (ca sa nu se umfle aluatul, prea tare in pene ). Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’, la foc mare. Lasam blaturile la racit si intre timp pregatim crema conform instructiunilor de pe plic.
Asezam un blat pe farfurie, il ungem cu una lingurita de dulceata si cu un pos, in care am pus crema, decoram mai intai de jur imprejur, apoi mijlocul . Adaugam bombonelele jeleu, pe care le apasam bine in crema si deasupra punem cel de al doilea blat. Decoram cu dulceata si crema .
Ps: dintr-o foaie am decupat 4 inimiare 13/13cm si am realizat 2 tortulete.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet inimioara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Profiterol in ciocolata

Tort Profiterol in ciocolata

Blat: Ciocolata si untul se pun la topit impreuna si apoi se lasa sa se racoreasca bine. Faina,cacaua

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Torturi
Tort trenulet

Tort trenulet

Pentru checuri:separati albusurile de galbenusuri;galbenusurile le frecam ca la maioneza cu cele

9 voturi    2 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 februarie 2012

    Multumesc Alexaca, pupici !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 februarie 2012

    Ramona pentru tine :) oricand cu mare drag ! pupici

  • Alexanca

    Alexanca (Chef de cuisine) , 22 februarie 2012

    Arata superb!*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 februarie 2012

      Mmm....mai ai?

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 februarie 2012

      Multumesc Miha draga mea, te pup.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 februarie 2012

      Multumesc pentru apreciere, divainbucatarie ! pupici

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 februarie 2012

      Superb si delicios!*****

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 14 februarie 2012

      Tare frumusel a iesit!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • ½ pachet foetaj Bella
  • 1 plic crema instant de vanilie
  • 250ml lapte
  • 2 lingurite zahar praf
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 lingurite dulceata de capsuni
  • Jeleuri

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

11 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

Multumesc Alexaca, pupici !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat