Se pune intr-un castronel o lingurita de miere,colorant(daca doriti trandafiri colorati),se adauga treptat laptele praf,incepand cu o lingurita plina. Se adauga lapte praf pana ce pasta se poate framanta bine in mana. Se fac bilute din pasta de diverse marimi, in ordine crescatoare.Se aseaza cate o biluta intre doua folii de plastic si se intinde cu ajutorul unei linguri pentru a forma petalele trandafirului.Una din bilute se alungeste pana ia forma unei lacrimi.Se aseaza pe ¨lacrima¨ petala dupa petala in asa fel incat sa se imbratiseze una pe cealalta. Cand sunt gata se lasa la uscat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii