autor:

SCUMPU CRISTINA

» » Aperitive

Trandafiri din ridichi de luna

Autor: SCUMPU CRISTINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SCUMPU CRISTINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 ianuarie 2011

Ingrediente
ridichi de luna, apa rece

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata ridichile de luna de codite. Apoi cu ajutorul unui cutit bine ascutit se taie de la baza spre locul de unde am eliminat codita fiecare ridiche in parte.
se feliaza cat se poate de subtire in forma de cruce fara a taia baza. Taierea se face asemanator cu cea pe care o realizam in general la ceapa. Dupa ce am taiat ridichea se da usor cu degetele mari peste ea pentru a o desface putin ,apoi se introduce intr-un castron cu apa rece. Se lasa in apa pana se infloreste suficient.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din ridichi de luna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Souffle de broccoli cu piept de pui

Souffle de broccoli cu piept de pui

Pieptul de pui se taie fasiute si se pune la fiert in apa cu sare.Lasam pana cand carnea este bine

14 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri din dovlecel si sunca

Rulouri din dovlecel si sunca

Din feliile de sunca taiem atatea fasii lunguiete, cate rulouri dorim, de asemenea taiem dovlecelul

2 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011

    Foarte frumoase!*****

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011

    dar ce minunatie ai facut... superb

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2011

    Foarte frumos ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • ridichi de luna
  • apa rece

Raporteaza reteta

Retete
de SCUMPU CRISTINA
Paun din pepene

Paun din pepene

Pe coaja pepenelui se deseneaza un paun, apoi cu ajutorul unui cutit bine ascutit se decupeaza

14 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Salate de fructe
Oite din conopida

Oite din conopida

Se foloseste o conopida nu foarte dezvoltata care se spala ,se curata si se desparte apoi in fragmente

3 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Rulada aperitiv si oameni de zapada

Rulada aperitiv si oameni de zapada

Pentru rulada aperitiv: Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza ,faina si un praf de sare.

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte frumoase!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci umplute