Intr-o cratita de marime medie, preparati siropul. Puneti la fiert cei 200 ml de apa cu mierea si zaharul.
Lasati sa se topeasca mierea, sa se dizolve zaharul si sa se omogenizeze, dar nu mai mult de cca. 5 minute.
In acest sirop preparat, adaugati cantitatea de nuca macinata, lingurita de scortisoara si cantitatea de pesmet.
Desparte apoi fiecare foaie de placinta si ungeti-o cu ulei, apoi putem o lingurita din compozitie pe foaia de placinta si impaturim.
Incinge cuptorul, si se coc 20 de minute.
Pofta buna!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii