Intr-o cratita de marime medie, preparati siropul. Puneti la fiert cei 200 ml de apa cu mierea si zaharul.
Lasati sa se topeasca mierea, sa se dizolve zaharul si sa se omogenizeze, dar nu mai mult de cca. 5 minute.
In acest sirop preparat, adaugati cantitatea de nuca macinata, lingurita de scortisoara si cantitatea de pesmet.
Desparte apoi fiecare foaie de placinta si ungeti-o cu ulei, apoi putem o lingurita din compozitie pe foaia de placinta si impaturim.
Incinge cuptorul, si se coc 20 de minute.
Pofta buna!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii