Bate bine ouale cu apa calda pana obtii o spuma.Adauga zaharul si zaharul vanilat.
Separat,amesteca faina cu intaritorul si praful de copt .Amesteca usor,dupa care adauga peste compozitia de oua.
La final,presara nuca macinata si intinde cu grija o foaie.Coace foaia pe dosul unei tavi unse cu margarina si tapetata cu hartie de pergament,aproximativ 25 min.
Pe foaia coapta,intinde un strat generos de ciocolata alba topita,apoi presara alunele si acopera totul cu ciocolata cu lapte topita si ea.
Serveste dupa ce a stat la rece cel putin 30 min.Sugestie-pe langa alune ,mai poti presara si cateva stafide inmuiate in apa scurse bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii