autor:

gabriela

» » Mancaruri cu peste

Trota salmonata in sare

Autor: gabriela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Ingrediente
2 trote (pastrav),1 kg sare mare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se lasa cu tot cu cap, se spala si se usuca cu un pic de hartie de bucatarie. Se pune intr-o tava de cuptor fara ulei fara apa doare sarea, se pune un strat cat sa acopere bine fundul tavii, se pune pestele si se acopera din nou cu sare cat sa acopere bine pestele. Se lasa doar capul si ochii la vedere si se da la cuptor. Cand ochii pestelui s-au albit si sarea s-a intarit este gata, il poti servi cu o mamaliga moldoveneasca si cu un mujdei de usturoi, este delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Trota salmonata in sare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Hering marinat(reteta rapida)

Hering marinat(reteta rapida)

Nimic mai simplu! Un pic mai dificil am putea spune ca e cu pestele. Adica il eviscerati, il "descapatanati",

13 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Salau la tava

Salau la tava

Se \"tunde\" salaul de aripioare si coada cu foarfeca de bucatarie si se jupoaie de piele cu cutitul

19 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionela Cruceru , 13 ianuarie 2014

    foare bun,am probat!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 trote (pastrav),1 kg sare mare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de crap cu legume ratatouille si galuste de mamaliga
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide