autor:

gabriela

» » Mancaruri cu peste

Trota salmonata in sare

Autor: gabriela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Ingrediente
2 trote (pastrav),1 kg sare mare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se lasa cu tot cu cap, se spala si se usuca cu un pic de hartie de bucatarie. Se pune intr-o tava de cuptor fara ulei fara apa doare sarea, se pune un strat cat sa acopere bine fundul tavii, se pune pestele si se acopera din nou cu sare cat sa acopere bine pestele. Se lasa doar capul si ochii la vedere si se da la cuptor. Cand ochii pestelui s-au albit si sarea s-a intarit este gata, il poti servi cu o mamaliga moldoveneasca si cu un mujdei de usturoi, este delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Trota salmonata in sare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Merluciu cu creveti

Merluciu cu creveti

Taiem pestele in bucati potrivite, curatam crevetii de coaja si asezam impreuna cu pestele intr-un

57 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Somn la tava cu portocale

Somn la tava cu portocale

Eviscerati pestii, scoateti branhiile, spalati-i cu apa rece si condimentati-i cu un baitz preparat

9 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionela Cruceru , 13 ianuarie 2014

    foare bun,am probat!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 trote (pastrav),1 kg sare mare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Saramura de crap cu legume ratatouille si galuste de mamaliga