autor:

gabriela

» » Mancaruri cu peste

Trota salmonata in sare

Autor: gabriela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Ingrediente
2 trote (pastrav),1 kg sare mare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se lasa cu tot cu cap, se spala si se usuca cu un pic de hartie de bucatarie. Se pune intr-o tava de cuptor fara ulei fara apa doare sarea, se pune un strat cat sa acopere bine fundul tavii, se pune pestele si se acopera din nou cu sare cat sa acopere bine pestele. Se lasa doar capul si ochii la vedere si se da la cuptor. Cand ochii pestelui s-au albit si sarea s-a intarit este gata, il poti servi cu o mamaliga moldoveneasca si cu un mujdei de usturoi, este delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Trota salmonata in sare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Hamsie prajita

Hamsie prajita

1. Se curate hamsia de intestine si se spala bine sub jet de apa rece. 2. Se lasa la scurs intr-o

17 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Penne cu ton

Penne cu ton

Punem pastele la fiert in apa cu sare, la foc potrivit. Separat, curatam ceapa si o tocam marunt,

4 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionela Cruceru , 13 ianuarie 2014

    foare bun,am probat!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 trote (pastrav),1 kg sare mare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Salata de ton