Pastele se fierb al dente in apa clocotita cu sare si un strop de ulei pentru a nu se lipi intre ele. Dupa fierbere se scurg de apa si se muta in alt recipient in straturi de paste intercalate cu straturi de mix de branzeturi.
Mixul pe care l-am folosit contine mozzarella, emmentaler si cascaval maturat.
Se introduce recipientul cu paste la cuptor timp de 10 minute la temperatura de 180 de grade. Se servesc simple sau cu sosuri.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii