autor:

Fara foto

» » Fripturi

Truc pentru gratar

Autor: alexamaria (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexamaria (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Ingrediente
Orice fel de carne buna de pus pe gratar. Pui, vita, porc, curcan dar in mod special carnea de vita care e putin mai tare de obicei., Mustar clasic sau dupa preferinta dulce sau iute.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pregateste pentru a fi preparata la gratar si de unge cu un strat de mustar dupa care se ruleaza si se lasa cateva minute rece. Ulterior se pot adauga condimente de gratar dupa preferinta. Mustarul va fragezi carnea si ii va da o savoare extraordinara.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Truc pentru gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent. Asezam pulpele de pui in vas. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Costitã Alentejana (Entercosto á Alentejana)

Costitã Alentejana (Entercosto á Alentejana)

Alentejo: Este o regiune a Portugaliei. La Sud se invecineazã cu Algarve, bucãtãria Alentejana

4 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Orice fel de carne buna de pus pe gratar. Pui
  • vita
  • porc
  • curcan dar in mod special carnea de vita care e putin mai tare de obicei.
  • Mustar clasic sau dupa preferinta dulce sau iute.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
ANTRICOT DE VITA LA GRATAR