autor:

» » Fripturi

Truc pentru gratar

Autor: alexamaria (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexamaria (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Ingrediente
Orice fel de carne buna de pus pe gratar. Pui, vita, porc, curcan dar in mod special carnea de vita care e putin mai tare de obicei., Mustar clasic sau dupa preferinta dulce sau iute.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pregateste pentru a fi preparata la gratar si de unge cu un strat de mustar dupa care se ruleaza si se lasa cateva minute rece. Ulterior se pot adauga condimente de gratar dupa preferinta. Mustarul va fragezi carnea si ii va da o savoare extraordinara.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Truc pentru gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Orice fel de carne buna de pus pe gratar. Pui
  • vita
  • porc
  • curcan dar in mod special carnea de vita care e putin mai tare de obicei.
  • Mustar clasic sau dupa preferinta dulce sau iute.

Raporteaza reteta

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulouri de porc in sos de vin (Uimeste-ti oaspetii)