autor:

Fara foto

» » Fripturi

Truc pentru gratar

Autor: alexamaria (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexamaria (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Ingrediente
Orice fel de carne buna de pus pe gratar. Pui, vita, porc, curcan dar in mod special carnea de vita care e putin mai tare de obicei., Mustar clasic sau dupa preferinta dulce sau iute.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pregateste pentru a fi preparata la gratar si de unge cu un strat de mustar dupa care se ruleaza si se lasa cateva minute rece. Ulterior se pot adauga condimente de gratar dupa preferinta. Mustarul va fragezi carnea si ii va da o savoare extraordinara.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Truc pentru gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Carnea de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma se adauga

9 voturi    6 comentarii
2h 40 min
Fripturi
Ceafa de porc cu ghimbir si vin

Ceafa de porc cu ghimbir si vin

Reteta nu e complicata de loc. Luam o tava, punem 2 linguri de ulei de masline, asezam ceafa de porc

2 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Orice fel de carne buna de pus pe gratar. Pui
  • vita
  • porc
  • curcan dar in mod special carnea de vita care e putin mai tare de obicei.
  • Mustar clasic sau dupa preferinta dulce sau iute.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina