autor:

Fara foto

» » Fripturi

Truc pentru gratar

Autor: alexamaria (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexamaria (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2011

Ingrediente
Orice fel de carne buna de pus pe gratar. Pui, vita, porc, curcan dar in mod special carnea de vita care e putin mai tare de obicei., Mustar clasic sau dupa preferinta dulce sau iute.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pregateste pentru a fi preparata la gratar si de unge cu un strat de mustar dupa care se ruleaza si se lasa cateva minute rece. Ulterior se pot adauga condimente de gratar dupa preferinta. Mustarul va fragezi carnea si ii va da o savoare extraordinara.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Truc pentru gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu lămâie

Pulpe de pui cu lămâie

Am pus pulpele de pui într-un vas termorezistent, am pus condimentele, cele 3 felii de lămâie

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Coaste de porc impletite

Coaste de porc impletite

Din toate ingredientele de mai sus se face o marinata in care se pun coastele cam 6 ore. Dupa ce

3 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Orice fel de carne buna de pus pe gratar. Pui
  • vita
  • porc
  • curcan dar in mod special carnea de vita care e putin mai tare de obicei.
  • Mustar clasic sau dupa preferinta dulce sau iute.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de curcan cu vin la tava