autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Trufe

Autor: Manina R. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manina R. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 februarie 2013

Ingrediente
100 gr unt, gr zahar pudra,50 gr cacao,2 linguri rom,2 galbenusuri,cacao pt. presarat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul spuma, se amesteca zaharul cernut cu cacaoa si se adauga cu lingura cate putin in untul frecat apoi se adauga galbenusul si romul.Se amesteca bine.Se formeaza cu mana mici bomboane care se dau prin cacao. Se tin la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Trufe de post cu ciocolata

Trufe de post cu ciocolata

Combinati curmalele si prunele uscate intr-un bol si acoperiti cu apa fierbinte. Lasati sa se inmoaie

6 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Delicii de post de la bloggeri
Tort inimioara cu crema de trufe

Tort inimioara cu crema de trufe

Eu am pregatit blatul intr-o forma de inimioara deci am redus toate ingredientele pe jumatate din

4 voturi    6 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 februarie 2013

    trufe - trufandale !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2013

    Sunt preferatele sotului...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 gr unt, gr zahar pudra,50 gr cacao,2 linguri rom,2 galbenusuri,cacao pt. presarat

Raporteaza reteta

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

trufe - trufandale !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu branza si mere