Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010
Ingrediente
* 250 g ciocolata, * 150 ml frisca lichida, * 2-3 linguri lichior de ciocolata, * 50 g grame cacao pt decor
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ciocolata rupta bucatele mici sau data pe razatoarea mare,se pune pe foc impreuna cu frisca.Se incalzeste pana aproape de punctul de fierbere. Se amesteca bine pana se topeste ciocolata,se adauga lichiorul.
Se pune la rece pentru cateva ore.
Compozitia se va intari destul de mult.Se ia cu lingurita din aceasta compozitie si se formeaza bilute cu mana bine unsa cu unt.
Se tavalesc prin cacao,din abundenta.
Se pun in cosulete de hartie si se baga la congelator pentru o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe cu ciocolata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Foi:
Galbenusurile se mixeaza cu 100 g zahar pana se albesc.Se adauga cacaua dizolvata in apa
50 voturi
20 comentarii
4h
- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2010
O prezentare de nota 10 ,trufele sunt o bunatate ,eu le-am tavalit prin cacao amestecata cu alune prajite si sfaramate.
lumi (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010
delicioase!