autor:

Fara foto

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Trufe de alune

Autor: Anca Borbei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Borbei (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2006

Ingrediente
100gr margarina, 150gr zahar pudra, 3 galbenusuri, 100gr alune, 50 gr caco, 2 linguri de ness,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul impreuna cu galbenusurile, margarina si nessul. Se adauga apoi alunele decojite si pisate. Se da la rece si apoi cu ajutorul unei lingurite se formeaza bulgari de crema si se tavalesc prin cacao. Se pun in cosulete de hartie si se lasa la rece. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de alune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)

Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)

Acesta a fost desertul de pe masa de Paste, insa daca doresti sa il decorezi altfel, se preteaza

4 voturi    5 comentarii
2h
Torturi
Tort cu crema de ciocolata

Tort cu crema de ciocolata

Blatul: Ouale intregi se bat ft bine,treptat se adauga zaharul,se mixeaza totul cam 15 minte pana

46 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 100gr margarina
  • 150gr zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • 100gr alune
  • 50 gr caco
  • 2 linguri de ness

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Winter cake