autor:

Fara foto

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Trufe de alune

Autor: Anca Borbei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Borbei (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2006

Ingrediente
100gr margarina, 150gr zahar pudra, 3 galbenusuri, 100gr alune, 50 gr caco, 2 linguri de ness,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul impreuna cu galbenusurile, margarina si nessul. Se adauga apoi alunele decojite si pisate. Se da la rece si apoi cu ajutorul unei lingurite se formeaza bulgari de crema si se tavalesc prin cacao. Se pun in cosulete de hartie si se lasa la rece. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de alune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mousse de ciocolata si frisca

Tort cu mousse de ciocolata si frisca

Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga cate o lingura de apa, amestecand incontinuu pana

20 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Torturi
Tort de vara!

Tort de vara!

Blat: Se separa oualele,se bat spuma albusurile se incorporeaza galbenusurile frecate cu zahar, apoi

4 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 100gr margarina
  • 150gr zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • 100gr alune
  • 50 gr caco
  • 2 linguri de ness

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Mascarpone Charlotte