autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

"Tuneluri" tibetane

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Ingrediente
1 morcov, 1 ardei rosu, 1/2 ceapa, 1 lingura de ulei de masline, 25g boabe de mazare congelate, 4 linguri de sos de branza, 2 clatite

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius / marcajul de gaz 4. Se asaza clatitele pe o tava de copt si se incalzesc in cuptor timp de 10 minute.
2. Se curata morcovul. Se taie in jumatate pe lungime si se repeta procedeul pana cand se obtine 4 \"bare de aur\". Se fierbe morcovul intr-o oala de apa fierbinte timp de 1 minut si se scurge de apa.
3. Se taie ardeiul in jumatate, se curata de seminte si se taie in cubulete. Se curata ceapa si se taie marunt. Se incalzeste uleiul intr-o cratita. Se adauga ardeiul si ceapa, se caleste trei minute pana se inmoaie. Se adauga mazare sau porumb dulce si se caleste inca doua minute. Se ia de pe foc si se adauga sosul de branza.
4. Se transfera clatitele calde pe un platou. Se asaza amestecul de legume in fiecare clatita. Se pun cele doua \"bare\" in centrul fiecarei clatite si se ruleaza incepand din partea dreapta. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra ""Tuneluri" tibetane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de cartofi (mancare de post)

Tocanita de cartofi (mancare de post)

Se spala cartofii, se curata, se taie cubulete (1cm -2cm). Se taie ceapa solzisori si ardeiul. Se

9 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole uscata cu costita la gratar

Mancare de fasole uscata cu costita la gratar

Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Spalati fasolea, alegeti-o (cand e umflata

28 voturi    16 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Mersi.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Dupa cum este prezentata reteta,cred ca este o bunatate.Felicitari.

    • Fara foto

      Monica (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Pentru ca reteta e pentru 4 clatite. Se pune fiecare bara intr'o clatita.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      De ce ai facut 4 bare daca pui 2?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 25g boabe de mazare congelate
  • 4 linguri de sos de branza
  • 2 clatite

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tajine de pui cu naut si masline