autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

"Tuneluri" tibetane

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 aprilie 2010

Ingrediente
1 morcov, 1 ardei rosu, 1/2 ceapa, 1 lingura de ulei de masline, 25g boabe de mazare congelate, 4 linguri de sos de branza, 2 clatite

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius / marcajul de gaz 4. Se asaza clatitele pe o tava de copt si se incalzesc in cuptor timp de 10 minute.
2. Se curata morcovul. Se taie in jumatate pe lungime si se repeta procedeul pana cand se obtine 4 \"bare de aur\". Se fierbe morcovul intr-o oala de apa fierbinte timp de 1 minut si se scurge de apa.
3. Se taie ardeiul in jumatate, se curata de seminte si se taie in cubulete. Se curata ceapa si se taie marunt. Se incalzeste uleiul intr-o cratita. Se adauga ardeiul si ceapa, se caleste trei minute pana se inmoaie. Se adauga mazare sau porumb dulce si se caleste inca doua minute. Se ia de pe foc si se adauga sosul de branza.
4. Se transfera clatitele calde pe un platou. Se asaza amestecul de legume in fiecare clatita. Se pun cele doua \"bare\" in centrul fiecarei clatite si se ruleaza incepand din partea dreapta. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra ""Tuneluri" tibetane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
“Snitele” de ciuperci champignon

“Snitele” de ciuperci champignon

Ciupercile se curata de pielita, se indeparteaza o parte din codita si se spala. Ouale batute se

21 voturi    5 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de bureti de roua cu mamaliguta

Tocanita de bureti de roua cu mamaliguta

Curatam bine toate legumele, le spalam si apoi le taiem marunt. In putin ulei calim ceapa, ardeiul

4 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Mersi.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Dupa cum este prezentata reteta,cred ca este o bunatate.Felicitari.

    • Fara foto

      Monica (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Pentru ca reteta e pentru 4 clatite. Se pune fiecare bara intr'o clatita.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      De ce ai facut 4 bare daca pui 2?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 25g boabe de mazare congelate
  • 4 linguri de sos de branza
  • 2 clatite

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ciorba de castraveti murati cu scaricica afumata