1. Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius / marcajul de gaz 4. Se asaza clatitele pe o tava de copt si se incalzesc in cuptor timp de 10 minute.
2. Se curata morcovul. Se taie in jumatate pe lungime si se repeta procedeul pana cand se obtine 4 \"bare de aur\". Se fierbe morcovul intr-o oala de apa fierbinte timp de 1 minut si se scurge de apa.
3. Se taie ardeiul in jumatate, se curata de seminte si se taie in cubulete. Se curata ceapa si se taie marunt. Se incalzeste uleiul intr-o cratita. Se adauga ardeiul si ceapa, se caleste trei minute pana se inmoaie. Se adauga mazare sau porumb dulce si se caleste inca doua minute. Se ia de pe foc si se adauga sosul de branza.
4. Se transfera clatitele calde pe un platou. Se asaza amestecul de legume in fiecare clatita. Se pun cele doua \"bare\" in centrul fiecarei clatite si se ruleaza incepand din partea dreapta. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii