autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tournedos de vitel cu ceapa

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2010

Ingrediente
700 g muschi de vitel, 2 cepe, 1 rosie, 1/2 ardei verde, 3-4 catei usturoi, 2 linguri pasta de tomate, 2 foi de dafin, 1/2 lingurita chilli, sare, piper, boia iute, 2 linguri ulei de masline, 1/4 lingurita granule de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Muschiul de vitel il taiem in felii cam de 1 cm grosime.
Ceapa si ardeiul le taiem marunt de tot si le sotam in uleiul de masline.
Taiem marunt si rosia si o adaugam langa ceapa.
In cratita adaugam o cana cu apa peste legumele sotate si adaugam muschiul , foile de dafin, usturoiul taiat feliute subtiri si celelalte condimente.
Lasam sa fiarba la foc potrivit, acoperit, cam o ora pina ce carnea este bine fiarta.
La sfarsit adaugam pasta de tomate si mai lasam sa dea un clocot.
Tournedos-ul il servim cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tournedos de vitel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 august 2010

    Foarte fin si aromat!

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    ce frumos arata piure-ul de cartofi ornat cu spritul...o idee interesanta...pot sa o imprumut si eu?:)felicitari!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

      Cred ca este o bunatate !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Buna, buna, foarte buna! Si eu ma abonez la o portie.

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      o bunatate felicitari

    • anaandronel

      anaandronel (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Vai ce bunatate,salvata si votata,si...gura apa lasata:)!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Mai Sidy,ce bunatate ai facut tu aici.Acusi vin la tine la masa.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 700 g muschi de vitel
  • 2 cepe
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei verde
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 lingurita chilli
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/4 lingurita granule de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fin si aromat!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Sarmale in frunze de varza