autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tournedos de vitel cu ceapa

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2010

Ingrediente
700 g muschi de vitel, 2 cepe, 1 rosie, 1/2 ardei verde, 3-4 catei usturoi, 2 linguri pasta de tomate, 2 foi de dafin, 1/2 lingurita chilli, sare, piper, boia iute, 2 linguri ulei de masline, 1/4 lingurita granule de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Muschiul de vitel il taiem in felii cam de 1 cm grosime.
Ceapa si ardeiul le taiem marunt de tot si le sotam in uleiul de masline.
Taiem marunt si rosia si o adaugam langa ceapa.
In cratita adaugam o cana cu apa peste legumele sotate si adaugam muschiul , foile de dafin, usturoiul taiat feliute subtiri si celelalte condimente.
Lasam sa fiarba la foc potrivit, acoperit, cam o ora pina ce carnea este bine fiarta.
La sfarsit adaugam pasta de tomate si mai lasam sa dea un clocot.
Tournedos-ul il servim cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tournedos de vitel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceafa la gratar cu cartofi noi

Ceafa la gratar cu cartofi noi

Intr-un lighenas punem feliile de ceafa impreuna cu uleiul, boiaua, praful de usturoi, foile de dafin

11 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
piept de pui milanez

piept de pui milanez

pieptul de pui se taie fasii sibtiri ciupercile se spala si se taie julien fin rosiile se trec

7 voturi    7 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 august 2010

    Foarte fin si aromat!

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    ce frumos arata piure-ul de cartofi ornat cu spritul...o idee interesanta...pot sa o imprumut si eu?:)felicitari!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

      Cred ca este o bunatate !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Buna, buna, foarte buna! Si eu ma abonez la o portie.

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      o bunatate felicitari

    • anaandronel

      anaandronel (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Vai ce bunatate,salvata si votata,si...gura apa lasata:)!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Mai Sidy,ce bunatate ai facut tu aici.Acusi vin la tine la masa.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 700 g muschi de vitel
  • 2 cepe
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei verde
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 lingurita chilli
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/4 lingurita granule de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fin si aromat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tochitura din organe, cu sos