Intr-un castron amesteca toate ingredientele pt marinat si aseaza in sosul format muschiuletul de vita. Lasa-l acolo cel putin o ora, avand grija sa-l intorci de cateva ori.
Intre timp, caleste ceapa tocata marunt.
Adauga mazarea si completeaza cu putina apa. Lasa sa fiarba.
Separat, fierbe cartofii taiati cubulete si morcovii, rondele.
Scoate carnea de la marinat, apoi aseaz-o intr-o tava unsa cu ulei si las-o la cuptor pana se fragezeste putin. Tai-o apoi in fasii subtiri.
Cu putina imaginatie, alcatuieste turnul. In mijlocul farfuriilor pune cartofii scursi, de jur imprejur cativa morcovi si o lingura cu mazare. Deasupra aseaza fasiile de carne. POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii