Intr-un castron amesteca toate ingredientele pt marinat si aseaza in sosul format muschiuletul de vita. Lasa-l acolo cel putin o ora, avand grija sa-l intorci de cateva ori.
Intre timp, caleste ceapa tocata marunt.
Adauga mazarea si completeaza cu putina apa. Lasa sa fiarba.
Separat, fierbe cartofii taiati cubulete si morcovii, rondele.
Scoate carnea de la marinat, apoi aseaz-o intr-o tava unsa cu ulei si las-o la cuptor pana se fragezeste putin. Tai-o apoi in fasii subtiri.
Cu putina imaginatie, alcatuieste turnul. In mijlocul farfuriilor pune cartofii scursi, de jur imprejur cativa morcovi si o lingura cu mazare. Deasupra aseaza fasiile de carne. POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii