1.Pieptul de pui ,muschiul de porc si carnea de vita se bat cu ciocanul de carne,se condimentaeaza cu sare si piper si se lasa intr-un bait cu vin si mirodenii:cimbru, boia, piper boabe,ienibahar,foi de dafin , sare si o lingurita de otet de mere sa se feagezeasca.Dupa 2-3 ore, carnea se scurge bine si se pune pe un gratar incins ,uns in prealabil cu slanina, untura sau ulei.Pentru a da un gust delicios mancarii, se impaneaza carnea de porc si de vita cu catei de usturoi si felii de slaninuta.
2.Dupa ce s-au fript pe o parte, bucatile de carne se intorc.Deasupra lor se aseaza felii de cascaval.Se pun la fript, tot pe gratar, felii de rosii.Se pot pune si felii de ardei gras sau ceapa.
3.Intr-o forma termorezistenta, se aseaza una peste alta , feliile de carne, garnisite cu cascaval,cu felii de rosii coapte intre ele.Se formeaza 4 turnulete.Se baga la cuptor pentru 10 minute,cat sa se topeasca mai bine cascavalul si aromele carnurilor sa se patrunda unele in altele.
4.Se prepara garnitura:sote de legume (mazare, fasole verde,morcov, ceapa, felii de ardei)
5.Preparatul se serveste acompaniat de un vin rosu din soiul Merlot ,care ofera organismului energie , iar sufletului bucurie.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii