Ingrediente
* 4 felii carne de porc,, * 4 felii carne de vita,, * 4 felii carne de pui(piept),, * 12 felii cascaval de oaie,, * 12 felii de rosii,, * 1 pahar vin rosu,, 1 lingura otet de mere,, 1 lingurita cimbru,, 1 lingurita boia,, 1/2 lingurita piper boabe,, 4 foi de dafin,, 1/2 lingurita ienibahar,, 12 catei de usturoi,, 12 fasii subtiri de slanina,, sare,, piper:
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
2.Dupa ce s-au fript pe o parte, bucatile de carne se intorc.Deasupra lor se aseaza felii de cascaval.Se pun la fript, tot pe gratar, felii de rosii.Se pot pune si felii de ardei gras sau ceapa.
3.Intr-o forma termorezistenta, se aseaza una peste alta , feliile de carne, garnisite cu cascaval,cu felii de rosii coapte intre ele.Se formeaza 4 turnulete.Se baga la cuptor pentru 10 minute,cat sa se topeasca mai bine cascavalul si aromele carnurilor sa se patrunda unele in altele.
4.Se prepara garnitura:sote de legume (mazare, fasole verde,morcov, ceapa, felii de ardei)
5.Preparatul se serveste acompaniat de un vin rosu din soiul Merlot ,care ofera organismului energie , iar sufletului bucurie.
Pofta buna!