autor:

Vekas

» » Fripturi

Turnulete de carne si cascaval

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2010

Ingrediente
* 4 felii carne de porc,, * 4 felii carne de vita,, * 4 felii carne de pui(piept),, * 12 felii cascaval de oaie,, * 12 felii de rosii,, * 1 pahar vin rosu,, 1 lingura otet de mere,, 1 lingurita cimbru,, 1 lingurita boia,, 1/2 lingurita piper boabe,, 4 foi de dafin,, 1/2 lingurita ienibahar,, 12 catei de usturoi,, 12 fasii subtiri de slanina,, sare,, piper:

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Pieptul de pui ,muschiul de porc si carnea de vita se bat cu ciocanul de carne,se condimentaeaza cu sare si piper si se lasa intr-un bait cu vin si mirodenii:cimbru, boia, piper boabe,ienibahar,foi de dafin , sare si o lingurita de otet de mere sa se feagezeasca.Dupa 2-3 ore, carnea se scurge bine si se pune pe un gratar incins ,uns in prealabil cu slanina, untura sau ulei.Pentru a da un gust delicios mancarii, se impaneaza carnea de porc si de vita cu catei de usturoi si felii de slaninuta.
2.Dupa ce s-au fript pe o parte, bucatile de carne se intorc.Deasupra lor se aseaza felii de cascaval.Se pun la fript, tot pe gratar, felii de rosii.Se pot pune si felii de ardei gras sau ceapa.
3.Intr-o forma termorezistenta, se aseaza una peste alta , feliile de carne, garnisite cu cascaval,cu felii de rosii coapte intre ele.Se formeaza 4 turnulete.Se baga la cuptor pentru 10 minute,cat sa se topeasca mai bine cascavalul si aromele carnurilor sa se patrunda unele in altele.
4.Se prepara garnitura:sote de legume (mazare, fasole verde,morcov, ceapa, felii de ardei)
5.Preparatul se serveste acompaniat de un vin rosu din soiul Merlot ,care ofera organismului energie , iar sufletului bucurie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete de carne si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen

Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen

O fripturica simpatica din piept de pui, foarte usor de facut, la cuptor sau pe gratar si ti se pare

7 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi
Jumari din slanina de porc

Jumari din slanina de porc

Se taie bucatele slaninuta si se pune intr-o cratita sa se prajeasca. Invartim mereu cu o lingura

9 voturi    9 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • * 4 felii carne de porc,
  • * 4 felii carne de vita,
  • * 4 felii carne de pui(piept),
  • * 12 felii cascaval de oaie,
  • * 12 felii de rosii,
  • * 1 pahar vin rosu,
  • 1 lingura otet de mere,
  • 1 lingurita cimbru,
  • 1 lingurita boia,
  • 1/2 lingurita piper boabe,
  • 4 foi de dafin,
  • 1/2 lingurita ienibahar,
  • 12 catei de usturoi,
  • 12 fasii subtiri de slanina,
  • sare,
  • piper:

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide