autor:

Vekas

» » Fripturi

Turnulete de carne si cascaval

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2010

Ingrediente
* 4 felii carne de porc,, * 4 felii carne de vita,, * 4 felii carne de pui(piept),, * 12 felii cascaval de oaie,, * 12 felii de rosii,, * 1 pahar vin rosu,, 1 lingura otet de mere,, 1 lingurita cimbru,, 1 lingurita boia,, 1/2 lingurita piper boabe,, 4 foi de dafin,, 1/2 lingurita ienibahar,, 12 catei de usturoi,, 12 fasii subtiri de slanina,, sare,, piper:

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Pieptul de pui ,muschiul de porc si carnea de vita se bat cu ciocanul de carne,se condimentaeaza cu sare si piper si se lasa intr-un bait cu vin si mirodenii:cimbru, boia, piper boabe,ienibahar,foi de dafin , sare si o lingurita de otet de mere sa se feagezeasca.Dupa 2-3 ore, carnea se scurge bine si se pune pe un gratar incins ,uns in prealabil cu slanina, untura sau ulei.Pentru a da un gust delicios mancarii, se impaneaza carnea de porc si de vita cu catei de usturoi si felii de slaninuta.
2.Dupa ce s-au fript pe o parte, bucatile de carne se intorc.Deasupra lor se aseaza felii de cascaval.Se pun la fript, tot pe gratar, felii de rosii.Se pot pune si felii de ardei gras sau ceapa.
3.Intr-o forma termorezistenta, se aseaza una peste alta , feliile de carne, garnisite cu cascaval,cu felii de rosii coapte intre ele.Se formeaza 4 turnulete.Se baga la cuptor pentru 10 minute,cat sa se topeasca mai bine cascavalul si aromele carnurilor sa se patrunda unele in altele.
4.Se prepara garnitura:sote de legume (mazare, fasole verde,morcov, ceapa, felii de ardei)
5.Preparatul se serveste acompaniat de un vin rosu din soiul Merlot ,care ofera organismului energie , iar sufletului bucurie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete de carne si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet Santana

Cotlet Santana

Cotletul de porc se feliaza cam de un cm grosime, se taie jos partea alba cu grasimea.Feliile obtinute

6 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Piept de porc cu mazare si friganele

Piept de porc cu mazare si friganele

Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca

4 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • * 4 felii carne de porc,
  • * 4 felii carne de vita,
  • * 4 felii carne de pui(piept),
  • * 12 felii cascaval de oaie,
  • * 12 felii de rosii,
  • * 1 pahar vin rosu,
  • 1 lingura otet de mere,
  • 1 lingurita cimbru,
  • 1 lingurita boia,
  • 1/2 lingurita piper boabe,
  • 4 foi de dafin,
  • 1/2 lingurita ienibahar,
  • 12 catei de usturoi,
  • 12 fasii subtiri de slanina,
  • sare,
  • piper:

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Frigare din muschiuleti de porc