Turte dulci cu susan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Turte dulci cu susan

Ingrediente

  • -150 g margarina
  • -150 g zahar
  • -100 g smantana
  • -2 oua
  • -o jumatate lingurita de scortisoara
  • -3-4 lingurite cacao
  • -o lingurita praf de copt
  • -faina cat cuprinde
  • -zahar pudra
  • -seminte de susan

Mod de preparare

1. Margarina se pune la foc mic, cind incepe sa se topeasca se adauga zaharul si se amesteca pana acesta se topeste.

2. Se ia de pe foc si se lasa un pic la racorit. Apoi se adauga smantana, ouale, cacaoa si scortisoara si se amesteca bine.

3. Urmeaza faina (proaspat cernuta) cu praful de copt incorporat in faina. Se amesteca totul bine si se framnta un aluat usor de lucrat.

4. Se da la frigider pentru 1 ora.

5. Dupa care se scoate si se formeaza bilute un pic mai mari ca nuca si se tavalesc printr-un amestec facut din zahar pudra + seminte de susan.

6. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina, la o distanta de cca 2 cm una de alta.

7. Se coc la foc mediu, timp de cca 35 minute sau pana cind sint gata.

La coacere turtele dulci vor crapa un pic din cauza zaharului pudra de pe ele.

Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise