1. Margarina se pune la foc mic, cind incepe sa se topeasca se adauga zaharul si se amesteca pana acesta se topeste.
2. Se ia de pe foc si se lasa un pic la racorit. Apoi se adauga smantana, ouale, cacaoa si scortisoara si se amesteca bine.
3. Urmeaza faina (proaspat cernuta) cu praful de copt incorporat in faina. Se amesteca totul bine si se framnta un aluat usor de lucrat.
4. Se da la frigider pentru 1 ora.
5. Dupa care se scoate si se formeaza bilute un pic mai mari ca nuca si se tavalesc printr-un amestec facut din zahar pudra + seminte de susan.
6. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina, la o distanta de cca 2 cm una de alta.
7. Se coc la foc mediu, timp de cca 35 minute sau pana cind sint gata.
La coacere turtele dulci vor crapa un pic din cauza zaharului pudra de pe ele.
Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii