Turte pentru TORTA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 300gr zahar
  • 250gr faina
  • 150gr cacao
  • vanilie

Mod de preparare

Torta se face din turte diferite.Una o facem cu vanilie si alta la fel numai ca cu cacao.Se iau 4 oua si 150 gr de zahar si se bate bine,bine pina face spuma apoi se adauga faina si vanilia(si la cealalta turta cacao) si se mai bate putin.Turam masa obtinuta intr-o tava unsa cu ulei.Se pune in cuptor la o temperatura normala timp de 30min.

Pentru pregatirea tortei intregi se unge cu orice creama din de si cu ce doriti,apoi se pune la rece timp de vreo 3-4 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise