Se zdrobeste bine branza cu o furculita ,se adauga mararul tocat si cozile de ceapa verde taiate rondele subtiri.Se omogenizeaza.
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se framanta pana obtinem o compozitie neteda si omogena(se pot pune si la masina de paine).Aluatul nu trebuie lasat la dospit,se poate lucra imediat.Din aluat se rup bucatele de dimensiunea unui ou,in total 16 cocoloase.Se intind pe o plansa pudrata cu faina.Pe 8 dintre ele se pune cate o lingura din amestecul de branza,marar si ceapa verde,iar celelalte 8 se aseaza deasupra fiecarei turtite si se rasucesc putin marginile sa se lipeasca.Se prajesc individual ,pe ambele parti intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.Daca aluatul absoarbe din ulei se mai completeaza pana la terminarea turtelor.
Eu am facut portie dubla,prima am umplut-o cu branza,a doua cu varza acra.Este o reteta extraordinara pe care de cand am descoperit-o pe blogul Laurei Adamache o fac aproape saptamanal(ale ei erau doar cu branza eu am mai adaugat marar si ceapa verde).
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii