Reteta postata pe: 13 mai 2009
Ingrediente
500 g iaurt, 2 capatani de usturoi potrivite, 1 castravete mare, 3 linguri otet balsamic, 50 ml ulei, 100 g smantana, sare, piper praf
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata castravetele si se da prin razatoarea mare. Usturoiul se zdrobeste si se freaca bine cu un praf de sare si cu ulei care se pune cate putin ca la maioneza obisnuita, pana creste si isi tripleaza cantitatea. Intr-un bol se amesteca iaurtul, maioneza de usturoi, si otetul. Apoi se adauga castravetele, smantana, piperul si se amesteca bine.
Se tine la frigider pana se serveste.
Se adauga un strop de suflet.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tzatziki 1" nu uita sa-i faci un
review
se spala castravetele, se da pe razatoarea, se amesteca cu iaurtul, smantana, cu lingurita de maoineza,
9 voturi
3 comentarii
10 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 mai 2009
Super delicios.