autor:

Anonim

» » Fripturi

uger de vaca prajit

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
uger de vaca, ulei, faina, oua, pesmet,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ugerul feiat se pipereaza, se trece prin faina , oua batute spuma si iar faina cu pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins,la foc moderat, cca 3-4 min pe fiecare parte. La sfarsit se sareaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "uger de vaca prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem

3 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi
TURNULET GRATINAT DIN PORC SI VITA

TURNULET GRATINAT DIN PORC SI VITA

MUschiul de vita si cel de porc se portioneaza (in cate 4 transe fiecare ), se aromeaza cu sare ,

2 voturi    4 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • uger de vaca
  • ulei
  • faina
  • oua
  • pesmet,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Bife de vitel în sos de smântânã