Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 11 august 2008
Ingrediente
uger de vaca, ulei, faina, oua, pesmet,sare,piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ugerul feiat se pipereaza, se trece prin faina , oua batute spuma si iar faina cu pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins,la foc moderat, cca 3-4 min pe fiecare parte. La sfarsit se sareaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "uger de vaca prajit" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate