Aluatul frantuzesc se da la cuptor si se coace in vas uns cu unt sau ulei pina devine auriu
Foile de aluat se sfarima si se pun intr-un vas termorezistent.
Deasupra se presara nucile si cocosul.
Se fierbe pentru 3-4 min laptele indulcit cu vanilia si se toarna peste nuci.
Se toarna smintina si se da la cuptor pentru 15 min.(vasul nu se acopera sa se faca crusta deasupra.)
Se serveste numai calda
Se poate prepara si fara smintina .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii