autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

umplutura cu cas dulce

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
-400 g aluat de cozonac, -1 kg cas de oaie, -3-4 galbenusuri, -sare, -frunze de leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata casul de coaja, se da prin masina de tocat, se adauga galbenusurile si putina sare. Se intinde o foaie de aluat mare cat tava si groasa de 1 cm, se asaza imprejur un colacel facut din doua fasii de aluat impletite, dar nu prea strans, se toarna compozitia de cas, se pun deasupra cateva frunze de leustean bine intinse si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "umplutura cu cas dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu migdale si dulceata de pere (de post)

Prajitura cu migdale si dulceata de pere (de post)

1. Preincalzim cuptorul la 190 grade Celsius. 2. Faina o amestecam cu migdalele zdrobite si cu praful

9 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Pandispan

Pandispan

Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le amestecam

22 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -400 g aluat de cozonac
  • -1 kg cas de oaie
  • -3-4 galbenusuri
  • -sare
  • -frunze de leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Bezele cu nuci