Reteta postata pe: 22 iulie 2008
Ingrediente
-400 g aluat de cozonac, -1 kg cas de oaie, -3-4 galbenusuri, -sare, -frunze de leustean
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata casul de coaja, se da prin masina de tocat, se adauga galbenusurile si putina sare. Se intinde o foaie de aluat mare cat tava si groasa de 1 cm, se asaza imprejur un colacel facut din doua fasii de aluat impletite, dar nu prea strans, se toarna compozitia de cas, se pun deasupra cateva frunze de leustean bine intinse si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "umplutura cu cas dulce" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate