autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

umplutura cu cas dulce

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
-400 g aluat de cozonac, -1 kg cas de oaie, -3-4 galbenusuri, -sare, -frunze de leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata casul de coaja, se da prin masina de tocat, se adauga galbenusurile si putina sare. Se intinde o foaie de aluat mare cat tava si groasa de 1 cm, se asaza imprejur un colacel facut din doua fasii de aluat impletite, dar nu prea strans, se toarna compozitia de cas, se pun deasupra cateva frunze de leustean bine intinse si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "umplutura cu cas dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Deliciu cu cirese

Deliciu cu cirese

1. Se pun ciresele la fiert cu zaharul si 2-3 linguri de apa. Se fierb 5 minute la foc iute apoi

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Pasca romaneasca - reteta familiei Rachita

Pasca romaneasca - reteta familiei Rachita

Am pus laptele si apa caldute intr-un bol. Am adaugat zaharul si drojdia, 2-3 linguri de faina si

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -400 g aluat de cozonac
  • -1 kg cas de oaie
  • -3-4 galbenusuri
  • -sare
  • -frunze de leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Gogosi